Dies de tribu

 

Els dilluns a la vesprada (mares de bebés) a les 17.00h i els dimecres a la vesprada (totes les edats) a partir de la 13.30h, ens reunim en l’espai del Niu. Son dies de trobada per a les famílies sòcies i totes aquelles altres famílies que vulguen compartir una vesprada amb els seus fills i filles en un ambient segur i respectuós amb la infància. També és un lloc per a compartir inquietuds i donar-se suport mútuament.
Les famílies que mai heu vingut podeu vindre l’últim dilluns i dimecres del mes (avisant) on us atendrem i us donarem una acurada benvinguda.
Durant les primeres visites us rebem amb accés gratuït per a així poder-nos conèixer. A partir d’ací podeu fer-vos sòcies, o col·laborar cada vesprada amb una aportació per a poder continuar cuidant del Niu i dels materials i espai que s’utilitzen aquest dia. 

APORTACIONS:

Adultes : 3€/pers/dia
Xiquets i xiquetes : 5€/pers/dia
Bebes: gratis

Espai familiar

Espai de joc lliure i relació interpersonal e intergeneracional, on es crea un ambient de joc familiar i de seguretat afectiva. És un espai de disponibilitat professional per a l’acompanyament de les persones que volen criar als seus fills i filles de forma conscient. Un espai on compartir experiències i establir vincles de suport afectiu entre adultes i infants.

Sessions periòdiques, ens adaptem a les vostres necessitats

Si t’interessa tindre un espai familiar en el teu municipi, parla amb el teu ajuntament. Les persones que criem tenim dret a suport!!.

Jocs intergeneracionals

Als xiquets i xiquetes els encanta compartir moments de joc amb els seus pares i mares. Açò, que és tan bàsic i primitiu, com jugar junts en una família, cada vegada és més estrany de trobar a les nostres llars.
Amb aquesta activitat acompanyarem les famílies en moments de joc i creació de vincles familiars, importantíssims per a la seguretat i estabilitat emocional de les criatures.
Mitjançant jocs tradicionals com el mocador, el sambori, Peps i Marietes,carrera de sacs, i molts altres, provocarem un espai familiar on compartir agradables moments de diversió i aprenentatge en família amb les persones que més estimem.

Si en la teua escola o al teu poble se celebra una festa per a totes les edats (fi de curs, festes del poble, setmana cultural, etc) , aquesta activitat pot ser del teu interés.

ALGUNES INSTITUCIONS AMB LES QUE HEM COL·LABORAT

Tens alguna altra necessitat?

Si creus que Niu de Llavors podria desenvolupar alguna altra activitat afí a la nostra filosofia, no dubtes en proposar-nos-la. No assegurem poder fer-la, però mesurarem les nostres forces i valorarem la seua viabilitat. No defallirem en la nostra voluntat de normalitzar una mirada més amorosa i respectuosa a la infància.

Catàleg complet de les nostres activitats

Si representes a una administració i estàs interessat en llogar alguna de les nostres activitats, respon aquest formulari i automàticament rebràs el Catàleg del Niu de Llavors al teu correu.

9 + 8 =