Xerrades sobre infància

 

Parlem de les qüestions quotidianes que qualsevol persona que es relaciona amb la infància es troba a diari i que, de vegades, suposen un gran repte. Una mirada reflexiva,un espai d’investigació de les necessitats de les criatures per a possibilitar la comprensió i expressió de les seues emocions, per a que ambdues, criatures i adultes, puguen trobar-se en una relació sana, respectuosa i enriquidora per a les dues parts.

Totes les sessions van acompanyades d’una dinàmica pràctica que convida a la reflexió d’allò que es tracta en la xerrada.

Si tens interés de contractar un xerrada per a un grup de mares i pares, a l’escola dels teus fills i filles, per al professorat del teu centre o el teu municipi, demana’ns més informació. Podem parlar de moltes temàtiques, conteu- nos les vostres necessitats.

Visita el nostre espai

És una oportunitat única per a que les persones que treballen amb criatures de 0 a 6 anys coneguen de primera mà l’essència del Niu de Llavors
Es tracta d’una activitat vivencial en les nostres instal·lacions d’aprenentage per a vivenciar en directe la nostra forma de tindre cura de la infància, una enriquidora ocasió per a adquirir eines pròpies i traslladar-les als seus espais educatius.
A més de la visita guiada per l’espai, realitzem una dinàmica vivencial per a facilitar que les persones assistents es posen en la pell dels xiquets i xiquetes que acompanyen a diari, i així facilitar la comprensió de les necessitats d’aquesta etapa i adquirir eines pràctiques per a poder satisfer-les.

Si t’interessa que l’equip educatiu del teu centre o municipi visca aquesta experiència no dubtes a contactar-nos.

Formacions al professorat

A més de les activitat que desenvolupem al nostre espai per als socis i sòcies, impartim formacions per al professorat present i futur. Per a Niu de Llavors és un plaer poder contribuir a un canvi de paradigma educatiu a favor dels interessos i necessitats dels xiquets i xiquetes.

Estem acompanyant aquest procés de transformació per a les escoletes municipals de Gandia i Villalonga i cada vegada són més els centres que volen fer un treball de revisió cap a una mirada més respetuosa a la infància.

Els objectius pels quals ens interessa dur a terme aquesta activitat són:

R

Defensar els drets i necessitats de la infància.

R

Acostar una mirada més amorosa i respectuosa als professionals que treballen amb la infància, dotar-los d’eines i d’exemples pràctics que funcionen.

R

Possibilitar un ambient més equilibrat i harmònic a les aules o espais educatius.

R

Afavorir que les persones que es relacionen amb la primera infància se senten acompanyades professional i emocionalment.

ALGUNES INSTITUCIONS AMB LES QUE HEM COL·LABORAT

Tens alguna altra necessitat?

Si creus que Niu de Llavors podria desenvolupar alguna altra activitat afí a la nostra filosofia, no dubtes en proposar-nos-la. No assegurem poder fer-la, però mesurarem les nostres forces i valorarem la seua viabilitat. No defallirem en la nostra voluntat de normalitzar una mirada més amorosa i respectuosa a la infància.

Catàleg complet de les nostres activitats

Si representes a una administració i estàs interessat en llogar alguna de les nostres activitats, respon aquest formulari i automàticament rebràs el Catàleg del Niu de Llavors al teu correu.

11 + 10 =