Forma part del Niu

 

Niu de Llavors som una associació d’unes 30 famílies de la Safor que mirem la infància amb amor i respecte i afrontem la criança conscientment, amb voluntat de fer un treball de transformació i creixement person

Formar-ne part és molt senzill:

  • Veniu al nostre espai, conegau la nostra tribu, acompanyeu el joc lliure de les vostres criatures… Amb 3 o 4 visites sentireu si vos agrada l’ambient i si vibreu en la nostra sintonia.
  • Ompliu el formulari d’alta de socis, abonant una quota anual de 100 € per família. Les famílies que formen part de l’Acompanyament aporten 50 € l’any.
  • Tindreu tots els drets de qualsevol família sòcia: gaudir de l’espai del Niu, assistir a les nostres trobades, entrar en la xarxa de suport de la tribu, accés directe a formacions i informacions sobre criança respectuosa, possibilitat d’entrar al servei d’Acompanyament del Niu, veu i vot a les assemblees de l’associació, etc… I col·laborar activament en la transformació de la societat cap a un món més respectuós amb la infància i amb la humanitat!
  • Les famílies del Niu també tenim unes obligacions per a ajudar a que l’associació avance en el seu camí: participar activament en les assemblees mensuals, acollir a les noves famílies, fer-lis costat i ajudar-les en la seua integració, cuidar l’espai del Niu, recolzar l’associació en les iniciatives que es desenvolupen per aconseguir més fons (venda de merxandatge, participació en el Llavoretes Fest …).

Vull ser Soci/a Mecenes!

 

Si no estàs criant però t’emociona que Niu de Llavors estiga realizant aquesta tasca de transformació social i vols col·laborar econòmicament, qualsevol aportació que faces serà benvinguda i emprada per a complir la finalitat fundacional de l’associació.

Fes un ingrés o transferència al Compte de Caixa Popular:

ES09 3159 0064 1426 2816 3525 amb el concepte Donació Mecenes.

Moltíssimes gràcies!